KIRIKKALE / MERKEZ - Kırıkkale Şehit Aydın Çopur İmam Hatip Ortaokulu

RECYCLE TO LEARN ENGLISH

Okulumuz İngilizce öğretmeni Medine YALÇINKAYA'nın önderliğinde okulumuz öğrencileri bu yıl da e-twinningte yer aldılar.

Projemiz, İngilizce öğretiminde her ay belirlenen bir tür atık malzeme kullanarak, ürünler, geri dönüştürülmüş malzemeler tasarlayarak müfredattaki kazanımları ve kelimeleri verir; Ayrıca becerileri etkin ve yaratıcı bir şekilde kullanmayı amaçlar.

Tasarlanan çalışmalar paylaşılarak öğrenme çeşitliliği sağlanacaktır. Öğrencilerde yaratıcı düşünme becerilerinin geliştirilmesi, öğrenmeyi öğrenme ve öğrenciyi etkin bir şekilde öğrenme sürecine dahil etmenin yanı sıra atık malzemelerin değerlendirilerek çevre bilincinin kazandırılması amaçlanmaktadır.

Projemizin temel amacı, öğrencilere 21. yüzyıl becerilerini kazandırırken, doğaya saygı ve küresel çevre bilincini aktif olarak eğitime entegre etmektir.

Projenin ana ürünü, tasarlanan oyun ve ürünlerden oluşan takvim, nihai ürün ise hikaye tamamlama tekniğinin kullanıldığı bir hikaye olacaktır.

Proje sürecinde logo,poster ve slogan yarışmaları düzenlenlendi.

Logo yarışmasında okulumuzu temsil eden logo 2. Seçildi.

Poster yarışmasında 1. Olduk.

Slogan yarışmasında 1. olduk

14-02-202214-02-202214-02-2022