T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRIKKALE / MERKEZ - Kırıkkale Şehit Aydın Çopur İmam Hatip Ortaokulu

8.Sinif öğrencilerimize yapılan Kış Kamp Raporumuz

20-21-22-23 Ocak tarihlerinde her gün bir deneme ve ardından soruların çözümü yapıldı. Okul Rehberlik Servisi ve öğrenci sınav soru rehberleri tarafından hafta içi günlerinde ders tekrarı, soru çözümü ve hafta sonu deneme sınavı olacak şekilde öğrenci için ders çalışma programı oluşturuldu.

Sınav Soru Rehberliği kapsamında yapılacak çalışmalar hakkında veliler bilgilendirildi. Sınıf whatshapp gruplarında kış kamp programı ve çalışma planları paylaşıldı.  

Öğrencilerimizin ders tekrarları ve çözmesi gereken soru hedeflerini içeren çalışma sayfaları tüm öğrencilerimize dağıtıldı.   Günlük çözdüğü soru sayılarının işlenerek veli tarafından imzalanmasını da sağlayan soru çözüm çizelgeleri dağıtıldı. Programının öğrenci tarafından uygulanıp uygulanmadığına yönelik öğrenci velileri aranarak bilgi alındı.

Tatil dönüşünde öğrencilerimizin soru çözüm sayıları, sınav soru rehberliği yapan öğretmenlerimiz tarafından analiz edildi.

 Yapılan analizler ve veliler ile yapılan görüşmeler neticesinde 8. Sınıf öğrencilerimizin %90 oranında programa uyduğu ve yarıyıl kamp programı kapsamında çalışmaları tamamladığı görüldü.

 

Çalışmalarını tamamlamayan öğrencilerimizin velileri ile görüşmeler yapılarak veliler bilgilendirildi

Kış Kampı içinmeb_iys_dosyalar/71/01/748576/dosyalar/2024_02/27215922_yariyilkiskampraporu2024.pdf 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 22:02 - Görüntülenme: 40
  Beğen | 0  kişi beğendi