KIRIKKALE / MERKEZ - Kırıkkale Şehit Aydın Çopur İmam Hatip Ortaokulu

Okulumuz, Stem School Label etiketi kazandı!

Avrupa okul ağı tarafından desteklenen Scientix portalı tarafından belirli kriterler doğrultusunda okullara Stem School Label etiketi verilmektedir. Okulumuz tarafından gerçekleştirilen, derslerde müfredata entegre edilerek öğrencilerin gerçek dünya problemlerini çözmede oldukça etkili olan stem çalışmalarının uzman kontrolünden geçmesi sonucunda okulumuz etiket almaya hak kazanmıştır.  Scientix portalına yüklenen okul uygulama kanıtları, yaklaşık 6 aylık aktiviteleri içeren stem çalışmaları ve okulumuz altyapısının uygunluğu artırılarak okulumuza yeterli seviye Stem School Label etiketi verilmiştir. Bu etiket, Avrupa'da okulumuzun görünürlüğünü artırdığı için ve yenilikçi yaklaşımları uygulayan okul olarak tanıtıldığı için oldukça önemlidir. Öğrencilerimize problem durumunda farklı çözümler üretmeyi kazandırması bakımından stem çalışmalarının faydalı olduğu görülmüştür. Ülkemizde nadir okulların sahip olduğu Stem Okul Etiketi aldığımız için mutlu ve gururluyuz.

24-01-202224-01-2022

Yayın: 24.01.2022 - Güncelleme: 24.01.2022 21:54 - Görüntülenme: 311